SYTYCD_2011_image.jpg

Juryleden | SYTYCD 2011

So_You_Think_You_Can_Dance_-_Jan_Kooijman.jpgJan Kooijman

Kooijman volgde een dansopleiding aan de dansacademie van Rotterdam, nadat hij zijn havo had afgerond. Bij het Scapino Ballet werke Jan Kooijman van 2000 tot 2009 als professioneel danser. Bij het grote publiek is Kooijman het meest bekend als acteur in Goede tijden, slechte tijden, waar hij sinds 2009 de rol van Danny de Jong speelt.

So_You_Think_You_Can_Dance_-_Euvgenia_Parakhina.jpgEuvgenia Parakhina

Als kind was Parakhina een talentvolle violiste, aangezien ze voor haar vijftiende al een volledige opleiding had afgerond. Bij het conservatorium waar ze na haar opleiding als violiste terecht kwam maakte ze kennis met de wereld van dans en verloor haar hart. Met haar danspartner Peter Bosveld behaalde ze acht nationale en internationale titels in diverse displines, waaronder latin, ballroom en showdance.

So_You_Think_You_Can_Dance_-_Marco_Gerris.jpgMarco Gerris

Als geboren Filipijn groeide Marco Gerris op in België, waar hij de cross-over dansgroep ISH oprichtte en waar hij leiding aan geeft. Gerris staat bekend om zijn energie en toewijding, waarmee hij en de andere ISH-leden al meer dan een decennium street skills en theatervormen samenbrengt in dynamische dansvoorstellingen.

So_You_Think_You_Can_Dance_-_Dan_Karaty.jpgDan Karaty

Deze beroemde choreograaf uit Amerika heeft onder andere choreografiën gedaan van wereldsterren als Britney Spears, Justin Timberlake en Kylie Minogue. Dan Karaty is niet alleen in Nederland jurylid, hij is ook jurylid in de Canadese en de Australische versie van So You Think You Can Dance. Iemand die het internationale niveau van onze nationale dansers dus op waarde kan schatten.

 

DansPromotie NL