SYTYCD_2011_image.jpg

Hosts | SYTYCD 2011

So You Think You Can Dance - An Lemmens Dennis Weening.jpgDennis Weening

Presentator Dennis Weening, afkomstig uit Den Haag, begint bij de regionale tv op de reclameafdeling. Zijn niet alledaagse voorkomen zorgt er al snel voor dat hij voor het jongerenprogramma 'Westpop' wordt gevraagd als presentator. Zijn manier van presenteren en zijn uiterlijk zorgen voor een snel succes en zijn populariteit groeit snel. In 2002 worden zijn activiteiten landelijk uitgebreid als hij voor het onder Veronica vallende Kink TV het programma 'Stennis' gaat presenteren. Na 3 jaar wordt hij zelfs gevraagd door muziekzender MTV en door 3FM om zijn presentatiewerk daar voort te zetten. In 2008 is het echter alweer tijd om de volgende uitdaging aan te gaan, namelijk RTL5.

'Rock Nation', 'Miss & Mrs. Perfect', 'RTL Travel: Share Your Planet' en 'Wie is de Reisleider' behoren tot de programma's waar Dennis bij betrokken is geweest. Ook het succesvolle 'Wipeout' bleek voor Dennis geknipt te zijn. Vanaf 2009 is hij samen met de Belgische An Lemmens het vaste presentatieduo van ‘So You Think You Can Dance’.

An Lemmens

Ook An Lemmens heeft in haar televisiecarrière bij een muziekzender gewerkt. In 2003 begon zij namelijk als VJ bij de Belgische afdeling van TMF. Vlak voor de TMF Awards in 2003 studeerde ze nog voor dierenartsassistente en werke ze nog in een sneakershop. Tijdens Marktrock Leuven werd ze ontdekt door TMF en niet veel later stond ze voor een afgeladen vol Sportpaleis tijdens de TMF Awards. Ondertussen heeft ze flink wat ervaring opgedaan met de TMF-programma's 'Zoom', 'De Afrekening', 'An Tour' en 'Tattoo Tales', en met een groot aantal festivalreports.

In 2007 stopte het TMF werk voor An en ging ze werken voor de Vlaamse Media Maatschappij (VTM), waar ze onder andere ‘De Grote Volksquiz’ presenteerde, maar waar ze ook bij 2BE ‘Lost In Tokyo’, ‘Festival Fever’ en ‘Topmodel’ presenteerde. Ook op JIM, de jongste VMMa-zender, presenteerde ze ‘Festivalitis’. Dit leverde An in maart 2009 de Vlaamse Televisiester de ´Rijzender Ster´ op onlangs kreeg zij de prijs voor Beste Presentatrice. Dit najaar presenteert ze samen haar Nederlandse collega Dennis Weening opnieuw ´So You Think You Can Dance´.

 

DansPromotie NL