SYTYCD_2011_image.jpg

So You Think You Can Dance 2011


So You Think You Can Dance (SYTYCD) is een Nederlandse en (sinds het in 2009 begonnen tweede seizoen) Vlaamse wedstrijd en televisieshow voor dansers in verschillende dansstijlen. Het doel van de show is om het publiek de beste en meest populaire allround danser te laten kiezen. De jury, bestaande uit Jan Kooijman, Euvgenia Parakhina, Marco Gerris, en Dan Karaty beoordeeld de dansers iedere week als danspaar en in hun solodans op hun performance en progressie, door hen  verschillende dansstijlen te laten dansen.

Top_Image_SYTYCD.jpg

Ondertussen is het 4e seizoen van So You Think You Can Dance is weer volop bezig. De deelnemers zijn weer aan een lange weg begonnen. De opnames van de voorronde zijn geweest en de uitzendingen zijn begonnen. Nog even en we weten welke dansers er naar het bootcamp en aansluitend naar de liveshows gaan!

Ook dit seizoen is er weer ontzettend veel talent in de verschillende dansstijlen en de concurrentie tussen de dansers is dan ook enorm. Er zijn maar 18 plaatsen te vergeven in de liveshows, maar ook het bereiken van het bootcamp is al een hele prestatie.

Zeker genoeg kijkplezier weer. Voor het bijwonen van een van de liveshows moet je er snel bij zijn, want de reguliere liveshows zijn al uitverkocht!! Ga regelmatig naar RTLtickets om tickets voor de finale te bemachtigen, of om kaarten te bestellen voor de theatertour van So You Think You Can Dance!

 

DansPromotie NL