Cast van Body Language

Op 10 februari 2011 werd in Amsterdam de cast bekend gemaakt van de eerste Nederlands(talige) dansfilm, met de titel “Body Language”. Producent Johan Nijenhuis, samen met regisseur Jeffrey Elmont en choreograaf Roy Julen presenteerden de hoofdrolspelers een voor een.

De hoofdrollen worden gespeeld en gedanst door: Sigourney Korper, Boris Schreurs, Ruben Solognier, Ingrid Jansen, Lorenzo van Velzen Bottazzi en Floris Bosveld. Dit najaar zullen zij dansend en acterend te zien zijn in “Body Language”.

Sigourney en Boris zijn bij televisiekijkend Nederland al wat meer bekend, dankzij hun deelname aan eerdere edities van “So You Think You Can Dance”, waar zij in de liveshows hun danstalent konden laten zien. Sigourney is na haar avontuur bij SYTYCD te zien geweest als zangeres en danseres in de popgroep “Zirkus Zirkus”, en is ook in de VS niet onopgemerkt gebleven.

Boris komt uit een andere hoek, hij heeft namelijk in diverse musicals gespeeld waaronder “Grease”, “Fame” en “Cirque Stiletto”. Ook hij had een rol in de films “Voorbijgangers” en “Meester”.

Ruben is ook bekend van zijn acteerwerk, hij speelde de rol van Roy Koning in “Onderweg naar Morgen”, maar werkte ook als choreograaf bij “Lef Rotterdam”.

Ingrid wist in 2008 het dansprogramma “Dancing Queen” te winnen. Dat was de opstart om met internationale artiesten zoals Shakira, The Sugababes en de choreograaf van Michael Jackson te werken.

Het was al bekend dat Floris Bosveld, de winnaar van “SYTYCD ” in 2010, een rol zou gaan spelen. Hij is te zien naast een andere bekende uit So You Think You Can Dance 2009 én 2010, namelijk free-runner Lorenzo. Hij raakte in 2009 geblesseerd tijdens de liveshows, probeerde het een jaar later nogmaals, en behaalde toen de 2e plaats, achter Floris.

Body Language” wordt geproduceerd door Flinck Film, Launch Works, Johan Nijenhuis & Co en RTL Entertainment. Vanaf 6 oktober brengt A-Film Distribution de film in de bioscopen.

 

DansPromotie NL